Targi Produktów Regionalnych w CH Sarni Stok
Wszystkich miłośników zdrowego i dobrego jedzenia oraz ręcznie robionych produktów regionalnych, ceniących sobie wysoką jakość produktów, zapraszamy na kolejną edycję Targów Produktów Regionalnych, która odbędzie się w dniach 24-26 maja 2018 roku.
Targi Produktów Regionalnych organizowane są regularnie od 2007 roku i od 11 lat ich popularność rośnie. Podczas targów wystawcy mają możliwość zaprezentować swoje unikatowe produkty oraz zyskać klientów ceniących zarówno smak, jak i doskonałą jakość. Wśród oferowanych produktów znaleźć można: wędliny wytwarzane według tradycyjnych receptur, pieczywo na naturalnych zakwasach, ciasteczka, domowe przetwory, naturalne miody, oscypki, wędzone ryby, przyprawy, aromatyczne kawy, wykwintne wina.
Targi Produktów Regionalnych odbywają się w jeden weekend każdego miesiąca, w godzinach otwarcia Centrum tj. piątek, sobota w godzinach 9.00-21.00 oraz niedziela w godzinach 10.00-20.00. Wyjątkiem są edycje świąteczne, które trwają dłużej i są doskonałą okazją do zakupów upominków.
Terminarz Targów Produktów Regionalnych w roku 2018
- 11-14 stycznia,
- 8-10 lutego,
- 24-30 marca (edycja wielkanocna),
- 19-21 kwietnia,
- 24-26 maja,
- 14-16 czerwca,
- 19-21 lipca,
- 16-18 sierpnia,
- 13-15 września,
- 18-20 października,
- 22-24 listopada,
- 15-23 grudnia (edycja świąteczna).